sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Hyvää oloa


Mun kaverit oli hyvin paljon sitä mieltä, että päiväkirjoihin kirjoitetaan vain silloin kun masentaa, on tylsää tai muuten vaan paskaa. Minä vastustan tätä (huomaatte teeman mun elämässä) ja siksi olen tässä, todistamassa heitä vääriksi!


Viikonloppuna pidettiin juomapelibileet, eli sellaiset missä katsotaan jotain ohjelmaa (MacGyver anyone?) tai pelataan jotain korttipeliä (Hitler, Vesiputous) ja juodaan ankarasti. Ja nyt, vastoin kaikkia luonnonlakeja, tulen ja sanon että bileet olivat mahtavat, ja oli hauskaa! (jos pareilua ei oteta huomioon, mutta se nyt on nykyään välttämätön paha niinkuin talvi tai verot) Mitään ei hajotettu, vaikka juomat kaadettiinkin ehkä 50000000 kertaa lattialle (mutta mää jopa luutusin seuraavana päivänä!! miettikää sitä!) Kukaan ei itkenyt ja oksentamistakin oli hyvin pienissä määrissä. Joten, over all, ihan parhaat bileet.


Parasta hyvissä bileissä on se, että saa tavata uusia ihmisiä ja omat kaverit saa tutustua toisiinsa. Koska jos ne on mun kavereita, ne on mahtavia ihmisiä ja sitten kun laitetaan ne kaikki yhteen pataan niin ne tajuaa toistensa mahtavuuden ja syntyy upeita asioita! Okei, ehkä tää oli vähän liioittelua, mutta se helpottaa elämä, että kun puhun jostain Tiinasta niin muilla on vähän hajua että kuka hemmetti se on :D

My Maaret ♥

Hei, ja sai taas vähän järkyttää yhtä ihmisparkaa. Mulla on katsokaas ystävä nimeltä Anniina, ja se tekstailee. Paljon. Aina. Muiden seurassa. Joten, aina kun joku tekstailee niin meillä on tapana sanoa "älä oo anniina" tai "anniinoikko nää taas?" tai muuta vastaavaa. Mutta Anniina apparently ei ollut tiennyt tätä ja juuri näissä aiemmin mainituissa bileissä tämä asia tuli hänen tietoisuuteensa :D Haha, mutta eikö teistäkin olisi mukava tietää että olette käsite? Oletteko muuten koskaan miettineet että mikä käsite olisistte, eli mikä on se juttu josta teidät tunnetaan parhaiten? Täähän on kyllä sellainen seikka jota ei välttämättä halua miettiä, koska vastaus ei monestikaan imartele. Entä jos sut tunnetaan parhaiten siitä, että petät aina suhteessa, tai siitä että et osaa pitää suutasi ikinä kiinni tai siitä että olet muuten vain paska ihminen? Niin, kukapa sellaista haluaisi ajatella. Jos vain kuvitellaan että meidät kaikki tunnetaan siitä, että ollaan ihania ihania ihmisiä. Joo, kuullostaa hyvältä. Eletään illuusiossa. Täällä on hauskaa.

Typot on niin parasta xD Nimesin mun kaverin mormaaliksi. En oo ihan varma mitä se meinaa, mutta se kyllä sopii sille, ainakin mun mielestä (ja hei, kyllähän me tiedetään että ei niillä muilla mielipiteillä oo väliä). Mormaali. Ihan selvästi uus muotisana. Spread the word, people.

Maksa ei ikinä oo iloinen sana. Maksa lasku. Mulla on maksakirroosi. Maksanne on pilalla ja uusi maksa maksaa 5000 euroa. Maksan vois vaan poistaa, tyhmä sana.

Pitäiskö muka tehä töitä? Ei oikeen inspaa. Kirjottelen myöhemmin. Pärjäilkää, tai sitten älkää.

3 kommenttia:

  1. Ehei toki, päiväkirjoihin kirjotetaan ko on jotain sanottavaa. Sillonko on jotain ajateltavaa, jotaki näytettävää. If you ask me.

    Niistä kieltämättä muotoitu jotku ihmeen juomat lattialle -juhlat. Käsitteitä on kans kiva miettiä. Ja sellasia, mitä käsitteitä on tottunu käyttämään ko puhuu kavereista jollekki joka ei tunne niitä. Nykissä sää olit "mun se ystävä, joka tykkää hirveesti kissoista ja pöllöistä".

    Älä solvaa illuusiota, omat henkilökohtaset maailmat ja kuplat joissa eletään on parhaita. Ja rakas, tuo nyt kuulostaa siltä niinko kertosit meille että sulla on maksakirroosi XD Maksa maksaa, mutta ei koskaan takaisin.

    VastaaPoista
  2. Kyllä, sehän on ihan yleisesti tunnettua että mun maksa on uusittava puolen vuoden välein, eihän siitä muuten mitään tuu.

    Joo, sää oot se mun kokkikaveri kaikille : DD

    VastaaPoista
  3. Hemmetti, en meinannu tunnistaa sua kun luin noita kirjotuksia! Kirjotat aivan ihanasti, ja teen jotai radikaalia jos vielä kerranki yrität väittää, ettei kirjottaminen ole sun juttus!

    Pidä blogia yllä, rakas. Sait juuri uuden lukijan. =)

    ~Tuija

    VastaaPoista